NEÎNȚELEGERI – Licitația pentru deszăpezire, motiv de dispută în Consiliul Local

5
1120
NEÎNȚELEGERI Licitația pentru atribuirea contractului de deszăpezire în municipiul Baia Mare a fost subiect de contre astăzi, 11 octombrie, în ședința de îndată a Consiliului Local.
NEÎNȚELEGERI Potrivit unor aleși locali, caietul de sarcini elaborat pentru această procedură este unul care ridică mari semne de întrebare.

În apărarea sa, Vasile Barbul, directorul Direcției de Dezvoltare Publică din cadrul Primăriei Baia Mare, a spus că s-a întârziat cu acest caiet de sarcini. Asta deoarece au survenit modificări în legislație, astfel SEAP-ul a fost blocat în această vară.

Iarna bate la ușă și încă municipiul Baia Mare nu are o firmă care să se ocupe de lucrările de deszăpezire.

Licitația în acest sens va fi organizată doar în 14 octombrie.

Chiar și așa sunt șanse ca acest demers să fie contestat. Astfel firma care ar urma să se ocupe de astfel de lucrări să nu fie aleasă în urma primei proceduri de licitație.

Pe lângă faptul că acest caiet de sarcini a fost întors de la Autoritatea Națională pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice de două ori, pentru diverse completări, unii consilieri locali au arătat că vizavi de această licitație planează suspiciuni.

Până în acest moment nicio firmă nu și-a depus intenția de a participa la procedura de licitație pentru lucrările de deszăpezire. Ofertele pot fi depuse până inclusiv în ziua organizării demersului.

Simona Vasiac

Te-ar mai putea interesa

Loading...

5 COMENTARII

  1. nu va inteleg domnule Barbul de ce nu apelati la judet sa va ajute. ei au acolo unul din putinii specialisti in zapada. cred ca mandria e prea mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.