Moşul a venit cu 850 de cadouri la Spitalul Judeţean Baia Mare (VIDEO)

0
230

Mare agitaţie mare astăzi, 17 decembrie, în holul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare. Asta pentru că şi-a făcut apariţia Moşul pentru copiii angajaţilor celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţul Maramureş. În total vorbim despre 850 de copii care au primit cadouri prin bunăvoiţa actualei conduceri a spitalului. Trebuie spus că banii pentru cadouri  provin din resursele proprii ale unităţii spitaliceşti.

Înainte de apariţia Moşului, pentru a încălzi atmosfera, dar şi pentru a intra în spiritul Sărbătorilor de Iarnă, holul spitalului a răsunat de colindele celor de la Ansamblul Naţional Transilvania. Copiii au urmărit cu mare atenţie evenimentele, fiind extrem de nerăbdători să îl vadă pe Moşul.
“Ca în fiecare an, în luna decembrie vine Moş Crăciun.Astăzi a poposit şi la noi şi copiii au auzit că vine Moşul. S-a adunat foarte multă lume, Ansamblul Naţional Transilvania a venit să ne colinde şi totul a fost ok. Cadourile sunt pentru copiii angajaţilor şi să sperăm că este începutul unei tradiţii.
În hol am avut astăzi cam 120 de copii, în total fiind vorba despre aproximativ 850 de cadouri. Banii pentru aceste cadouri au venit din fondurile proprii ale Spitalului Judeţean şi sperăm ca la anul să fie Moşul mai darnic”, a punctat managerul Spitalului Judeţean Baia Mare, ec. Sorina Pintea.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.