MONSTRUOS – Fetiță de 13 ani cu dizabilități, violată și lăsată însărcinată chiar de către unchiul acesteia

0
265

MONSTRUOS  Caz șocant în județul Vaslui. O fetiță de 13 ani a fost violată și lăsată însărcinată de unchiul său. Bărbatul a fost arestat preventiv astăzi. Coșmarul fetiței din comuna Banca, satul Sârbi, a început în august 2015, când avea 12 ani, când bărbatul de 37 de ani a încercat să o violeze. Părinții victimei au fost cei care au alertat polițiștii, dar anchetatorii nu au putut confirma la vremea respectivă acuzațiile și au clasat dosarul.

Loading...

Unchiul fetiței a recidivat în perioada februarie-aprilie 2016, când și-a abuzat sexual nepoata în repetate rânduri, profitând de faptul că fata are dizabilități și nu se putea supăra. A lăsat-o însărcinată, iar când fapta a ieșit la iveală, părinții copilei au depus din nou plângere și au cerut redeschiderea dosarului

În urmă cu câteva luni, minora a născut  la Spitalul de Urgență Bârlad, iar în urma testelor ADN făcute la solicitarea anchetatorilor, a rezultat că tatăl copilului este unchiul fetiței și că sarcina a fost rezultatul abuzurilor sexuale la care a fost supusă aceasta.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbat, iar astăzi, Tribunalul Vaslui a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, scrie estnews.ro.

 

Sursă info și foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.