MOCĂNIȚA A DERAIAT IAR! – Salvatorii au intervenit pe Valea Vaserului după ce un vagon a deraiat

1
650
MOCĂNIȚA A DERAIAT IAR! - Salvatorii au intervenit pe Valea Vaserului după ce un vagon a deraiat

Echipaje ale Salvamont Maramureș au intervenit vineri, 16 august, la orele prânzului, pe Valea Vaserului, pe traseul Mocăniței. Mocănița a deraiat iar, la nici o săptămână după ce 12 persoane au fost rănite, printre care și doi copii.

Salvatorii au fost solicitați printr-un apel venit prin 112. Din primele informații, o garnitură a Mocăniței ar fi deraiat la KM 8.

O echipă de prim răspuns a Salvamont Maramureș – formația Vișeu, s-a deplasat de urgență în zonă. La fața locului a ajuns și un echipa de stingere de la Pompieri – Vișeu, respectiv un echipaj medical

În scurt timp, echipa Salvamont s-a retras la bază. Incidentul nu a provocat victime, nefiind nici un pasager rănit.

“În ceea ce privește funcționarea Mocăniței nu suntem în măsura să oferim detalii, acestea fiind exclusiv la latitudinea celor care se ocupă de această activitate turistică”, au mai arătat cei de la Salvamont Maramureș.

Știre în curs de actualizare. Vom reveni cu amănunte.

ActualMM

Te-ar putea interesa și: http://www.actualmm.ro/la-un-pas-de-dezastru-bilant-12-raniti-printre-care-un-bebelus-si-un-copil-de-3-ani-dupa-ce-mocanita-s-a-rasturnat-pe-valea-vaserului/

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Bine ca bani pentru aceasta activitate turistica stiu sa ia cu galeata. La ce tarife are mocanita, altfel ar trebui ss fie si linia ferata..
    Ii intereseaza doar profitul fara sa si investeasca in infrastructura si intretinere..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.