MOARTE MISTERIOASĂ ÎN FRANŢA – Un şofer român de TIR a fost găsit mort în maşină. Uşa cabinei era deschisă, într-o parcare

0
2059
foto observator

MOARTE MISTERIOASĂ ÎN FRANŢA Un şofer român de TIR a fost găsit mort în maşină. În momentul în care a fost descoperit cadavrul uşa cabinei era deschisă, într-o parcare din Franţa.

Poliţia nu a dezvăluit nici vârsta nici identitatea şoferului. A dat informaţii doar despre circumstanţele descoperirii cadavrului.

Loading...

Românul era angajatul unei firme franceze de transport. La ora 18:00 a ajuns cu maşina într-o parcare de pe marginea autostrăzii, lângă Lamine.

Conform angajatorilor săi, acesta urma să petreacă noaptea acolo şi să plece mai departe în cursă a doua zi de dimineaţă, vineri, în jurul orei 5.

La ora 8, însă, un angajat al firmei de transport care supraveghea rutele maşinilor prin satelit a observat că TIR-ul românului nu era pe şosea, în mişcare. Rămăsese localizat în parcare.

A fost alertată poliţia şi când poliţiştii au ajuns în parcare au descoperit că uşa cabinei era întredeschisă, iar românul era mort înăuntru.

Deocamdată nu existe semne de moarte suspectă, dar cercetările continuă.

Sursa info şi foto Observator

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.