MISTER – O tenie a fost găsită în creierul unui student american

1
304

Cauza durerilor de cap violente de care s-a plâns un student din California a fost identificată de medici după investigații complexe: o tenie, care se instalase în creier și era aproape să-l coste viața, informează agenția France Presse. Luis Ortiz, un student din Sacramento (California), a declarat la televiziunea CBS că a plecat să consulte un medic după ce a suferit de dureri de cap și vărsături.
Examenele imagistice asupra creierului său au relevat prezența intrusului care își instalase „domiciliul” într-un chist. „Oh! aveți un parazit în cap. Vă vom opera rapid, pentru ca altfel, probabil, veți muri „, i-au spus medicii, după cum a relatat pacientul. „Sunt fericit că sunt în viață, pentru că dacă nu ar fi avut loc operația n-aș mai fi fost aici”, a declarat tânărul.

 

Cum a reușit să ajungă în creier o tenie, care de obicei are reședința în intestin, rămâne un mister, comentează AFP.
sursa text și foto Agerpres.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Daca stiti ce s-a intamplat azi vineri 06.11.2015~ora18 de au fost numeroase ambulante si masini de la pompieri pe bd. Decebal de la semiluna spre spital, ne-am ingrozit cum sunau sirenele, va rugam sa ne da-ti informatii. Multumesc mult!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.