MISIUNI ÎN WEEKEND – Jandarmii maramureşeni vor fi prezenți la toate manifestațiile pentru asigurarea ordinii și siguranței publice

0
115
foto http://sibiu100.ro

MISIUNI ÎN WEEKEND Jandarmii maramureşeni vor fi prezenţi la datorie în aceste zilele pentru a asigura ordinea publică pe timpul desfăşurării evenimentelor publice, manifestări la care se preconizează participarea unui număr însemnat de persoane.


În data de 8 septembrie, la Mănăstirea Lăpuş, comuna Lăpuş s-a desfăşurat Hramul mănăstirii, manifestare religioasă organizată cu prilejul Sărbătorii „Naşterea Maicii Domnului”.

Tot vineri, până la ora 16:00, în comuna Rozavlea, se desfăşoară Hramul Bisericii Ortodoxe, manifestare religioasă organizată cu prilejul Sărbătorii „Naşterea Maicii Domnului”. Slujba va fi oficiată de PS Iustin, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului, asistat de un sobor de preoţi.

În perioada 9-10 septembrie, Primăria comunei Asuaju de Sus organizează tradiţionalul „Târg al Cepelor”.

Duminică, 10 septembrie, între orele 13:00 şi 20:00, Primăria comunei Petrova organizează manifestarea cultural artistică „Nuntă Tradiţională în Petrova”.

În perioada de 11-16 septembrie, în Baia Mare, se va desfăşura Festivalul „Foter Fesztival” – Zilele culturale maghiare în Baia Mare – Sărbătoarea va avea loc în Centrul Vechi.

Jandarmii maramureşeni vor asigura starea de normalitate pentru ca evenimentele cultural-artistice să se desfăşoare în bune condiţii, acţionând pentru prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, intervenind în cazul tulburării ordinii publice.

Având în vedere faptul că aceste evenimente sunt manifestări cu public numeros, Jandarmeria Maramureş aminteşte participanţilor următoarele:

– să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale, să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia, deoarece astfel de evenimente reprezintă momente prielnice pentru infractori.

– să solicite sprijinul jandarmilor aflaţi în dispozitiv în situaţia în care este necesară intervenţia acestora.

– de asemenea persoanele care vin însoţite de copii, să nu-i scape din câmpul vizual, deoarece aceştia se pot pierde cu uşurinţă prin mulţime.

Cetăţenii pot solicita non-stop sprijinul jandarmilor maramureşeni în situaţia tulburării ordinii publice sau pot sesiza orice problemă, la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Informaţii furnizate de IJJ Maramureş

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.