MISIUNE ECONOMICĂ AUSTRIACĂ ÎN BAIA MARE – Împreună cu Secția Comercială a Ambasadei Austriei se pregătesc viitoare proiecte în zona de tehnologie și servicii pentru gospodărire comunală

2
397
Joi, 15 martie, s-a desfășurat în Baia Mare un simpozion economic austriaco-român. Simpozionul cu tema „Tehnologie și servicii pentru gospodărire comunală” a fost organizat de către Secția Comercială a Ambasadei Austriei. Partenerii acestui simpozion au fost Municipiul Baia Mare și Consiliul Județean Maramureș.

 
„Am participat, alături de președintele Consiliului Județean Gabriel Zetea, de alți colegi primari și experți tehnici din structurile administrației locale sau județene, de companii private din Maramureș, de reprezentanții Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru apă și canal, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Gestionarea Deșeurilor, Vital, Drumuri și Poduri la un schimb foarte util de idei, oportunități și informații cu specialiști și reprezentanți ai companiilor austriece”, a spus primarul Cătălin Cherecheș într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook. 
 

Temele de interes au fost viitoarele proiecte cu accent pe tehnologia pentru serviciile urbane și de mediu, din domeniile apă, ape uzate, deșeuri și dezvoltarea infrastructurii rutiere.

 
ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

    • Alea oricum sunt ale lor,impreuna cu bancile si resursele minerale,eu zic ca ar vrea si la ciolanul din investitiile administratiilor locale si judetene.Cum naiba se face ca nu vor sa construiasca fabrici,sa aiba romanul unde sa munceasca?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.