MIRCEA DOLHA, deputat: Mulţumesc, Baia Mare!

5
419

Mulţumesc din suflet celor care mi-au acordat încrederea  la alegerile din 9 decembrie. Încrederea lor mă responsabilizează şi mai mult şi mă mobilizează pentru o activitate intensă şi  plină de rezultate în Parlament. Mulţumesc tuturor celor care s-au prezentat la urne, fiindcă au demonstrat că le pasă, că se implică şi că îşi asumă responsabilităţi. Indiferent de opţiunea lor din ziua de duminică, eu  voi reprezenta cu tenacitate interesele tuturor băimărenilor şi maramureşenilor.  Campania electorală s-a încheiat, dar pentru mine începe o campanie – de patru ani – mult mai grea, prin care să slujesc interesele oamenilor acestor locuri.  Aşa cum am demonstrat-o şi până acum,  nu fug de greu şi  veţi vedea că, şi în Parlament,  voi reprezenta cu cinste şi eficienţă interesele Maramureşului, ale Băii Mari şi ale Colegiului 1 Baia Mare Vest; mai pe scurt, interesele oamenilor din acest  minunat colţ de ţară.

Încă o dată vă mulţumesc şi rămân mereu în slujba dumneavoastră.

Cu deosebită stimă, Mircea Dolha – Deputat Colegiul 1 Baia Mare Vest

Te-ar mai putea interesa

Loading...

5 COMENTARII

 1. Felicitari domnule Dolha ati trecut prin atatea greutati in aceasta campanie ,noi cei care vam fost apropiati stim cat a fost de greu dar efortul facut in aceasta campania sa meritat pe deplin! Felicitari!!!

 2. Personal nu va cunosc domnule Dolha si nici nu prea am multe detalii despre Dvs, insa sincer v-am votat pentru ca eu am incredere mare in USL iar orientarea dvs politica este indreptata in directia acestei uniuni facand parte din ea.Ce sa spun?Felicitari si mult succes in Parlament!!!!

 3. Felicitari domnului Dolha Mircea!
  Baimarenii i-au dat voturile. Rezultatul acestor alegeri a demonstrat ca baimarenii au fost alaturi de domnul Dolha, chiar daca primarul Catalin Chereches a facut contracampanie.
  Cele 56% voturi demonstreaza ca la alegerile locale daca domnul Dolha ar fi candidat avea sanse sa-l devanseze mult pe Chereches, de aceea acesta nu l-a dorit contracandidat si i-a promis ca il va sprijini la alegerile parlamentare dar sa nu candideze la primarie. Primarul a uitat de promisiunile facute care apar in inregistrarea video

  http://www.gazetademaramures.ro/mircea-dolha-a-fost-primit-in-pnl-11970/video

  În urmă cu câteva minute, primarul liberal al Băii Mari, Cătălin Cherecheş, şi liderul PNL Maramureş au anunţat venirea în organizaţia liberală maramureşeană a lui Mircea Dolha, fostul viceprimar băimărean. El va face echipă cu Zamfir Ciceu, urmând a fi county manager, dacă acesta va câştiga alegerile din 10 iunie. Cătălin Cherecheş a mai anunţat că Mircea Dolha va fi susţinut în alegerile parlamentare din toamnă într-unul din colegiile, probabil, băimărene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.