MINIFOTBAL – Echipa Dr. Browns, calificată în primele 16 echipe din țară

0
564

Baia Mare va fi prezentă la turneul final de minifotbal din România. Campioana județului Maramureș, Dr. Browns, a scris performanță după ce s-a calificat printre primele 16 echipe de minifotbal din țară. Realizarea băimărenilor vine după ce Dr. Browns a terminat Turneul Regional Nord-Vest de la Oradea doar cu două înfrângeri, rezultat consemnat în partidele cu reprezentanta Zalăului și a echipei Bentel Cluj.

La Turneul Regional Nord-Vest desfășurat la Oradea Dr. Browns a întâlnit și vicecampioana județului. Nordic Boys a pierdut la penalty-uri confruntarea cu Dr. Browns cu scorul de 2-2 respectiv 2-1 după loviturile de la 11 metri.

Dr. Browns a început perfect Turneul Regional Nord-Vest de la Oradea, impunându-se cu 8-0 în fața Bendkopp Cluj, în primul meci al partidei. A urmat apoi o nouă victorie pentru băimăreni în fața celor de la Milan Arad. Șirul reușitelor pentru Dr. Browns nu s-a terminat însă aici. Ei au reușit să se impună categoric și în fața AEK Oradea dar și a celor de la Nordic Boys.

Pe finalul turneului, oboseala și-a spus cuvântul și Dr. Browns a pierdut meciurile din semifinală și finala mică. Chiar și așa, campioana județului Maramureș va participa la turneul final. Competiția va avea loc în perioada 1-3 iulie și se va desfășura la Deva.

Simona Vasiac

Credit foto: facebook.com

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.