MILIONAR ACCIDENTAT LA SCHI – Patronul Victor Florian a fost găsit căzut în afara pârtiei Șuior 2, în stare foarte gravă

0
731

Şi în această perioadă, pârtiile de schi din judeţul nostru au fost asaltate de iubitorii sporturilor de iarnă. Din nefericire, unii împătimiţi, au suferit unele accidente fiind necesară intervenţia promptă şi profesionistă a echipajelor mixte formate din jandarmi montani împreună cu reprezentanţi ai Salvamontului.

Astfel, duminică, 15 martie a.c., în jurul orei 13:40, patrula din cadrul Postului de Jandarmi Montan Şuior , aflându-se în serviciul de patrulare pe pârtia Şuior 2, a observat o persoană  căzută  la o distanţă de apoximativ 6 metri  de pârtie şi acuza dureri puternice în zona capului. Împreună cu reprezentanţii Salvamont, jandarmii montani au acordat primul ajutor persoanei accidentate, respectiv Victor Florian, în vârstă de 63 ani din localitatea Baia Mare, judeţul Maramureş.

După imobilizare, acesta a fost coborât  la baza pârtiei cu akia, de unde a fost preluat de către un echipaj SMURD și transportat la Spitalul judeţean de Urgenţă Constantin Opriş din Baia Mare pentru investigaţii de specialitate.

Victima este cunoscutul om de afaceri băimărean Victor Florian, patronul SC Marmura Cărbunari, unul dintre cei mai potenți intreprinzători din zonă. Din sursele pe care le avem până la această oră se pare că starea sănătății sale s-a înrăutățit, motiv pentru care familia ia în calcul varianta transportării accidentatului la o clinică de specialitate din Viena.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.