METEO – Vremea în Maramureș pentru duminică, 17 mai

0
624

Se anunță vreme în general frumoasă, duminică, în întreg Maramureșul. Potrivit prognozelor în toate zonele județului va fi soare, însă vor fi și perioade în care norii vor lua locul acestuia.

Va fi și mai cald decât în zilele precedente, astfel că la mijlocul zilei, mercurul din termometre poate urca până la 25 de grade Celsius. Sunt așteptate 25 de grade Celsius în Baia Mare și Seini, cel mult 24 de grade Celsius vor arăta termometrele în Sighetu Marmației, la Târgu Lăpuș sunt prognozate 23 grade, în timp ce în Cavnic și Borșa maximele vor oscila în jurul valorii de 19 grade Celsius.

Vreme in general frumoasă, dar și mai caldă va fi duminică în Baia Mare. Va fi soare, însă norii pot lua locul trecător locul acestuia, iar maximele termice pot urca până la 25 de grade Celsius. Luni va fi soare, însă meteorologii spun că pe parcursul zilei norii vor fi ceva mai numeroși și vor lăsa o aversă de ploaie însoțită de tunete și fulgere. La prânz se pot înregistra până la 23 de grade Celsius, in timp ce noaptea minimele ajung pană la 9 grade.

În Sighetu Marmației duminică va fi vreme în general frumoasă. Va fi soare, dar vor fi și nori, vântul va sufla slab, iar la prânz se vor înregistra 24 de grade Celsius. Luni va ieși soarele însă pe parcursul zilei sunt așteptati nori tot mai numeroși care vor lăsa averse de ploaie. Temperaturile maxime pot ajunge până la 25 de grade Celsius.

Vreme schimbătoare este așteptată pe parcursul zilei de duminica în Borșa. In zona perioadele cu soare vor alterna cu cele cu nori, vântul va sufla slab, iar mercurul din termometre va arăta cel mult 19 grade Celsius. Duminică vremea va fi schimbătoare, iar meteorologii spun că treptat vremea va deveni instabilă și că este posibil să cadă o aversă puternică de ploaie care va fi însoțită de tunete și fulgere. Maximele termice pot ajunge până la 18 grade Celsius.

În general frumoasă va fi duminică vremea în Cavnic. Potrivit prognozelor în zonă va fi soare, dar vor fi și perioade în care norii vor lua locul acestuia. Vântul va sufla slab, iar maxime termice pot ajunge până la 19 grade Celsius. Duminică insă și aici vremea se va schimba treptat, astfel că după amiază este asteptată o ploaie puternică, insotită de tunete și fulgere. Maximele termice ale zilei nu vor depăși 18 grade Celsius.

Duminică în Târgu Lăpuș se anunță vreme în general frumoasă. Va ieși soarele, dar vor fi și ceva nori care sunt însă trecători. Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa la prânz în jurul valorii de 23 de grade Celsius. Duminică va ieși soarele, însă meteorlogii spun că pe parcursul zilei norii vor acoperi cerul, iar odată cu ei apar și ploile, care pot fi însoțite de fenomene electrice. Maximele termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent și se vor situa in jurul valorii 22 de grade Celsius.

Vreme frumoasă și mai caldă va fi duminică în Seini. Perioadele cu soare vor alterna cu cele cu nori, vantul va sufla slab, iar mercurul din termometre poate ajunge până la cel mult 25 de grade Celsius. Duminică vremea va deveni instabilă. Spun prognozele că mai cu seamă în a doua parte a zilei norii vor fi numeroși și să lasa o aversă de ploaie, care poate fi însoțită de tunete si fulgere. Maximele termice vor oscila în jurul valorii de 22 de grade Celsius.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.