MESAJ PENTRU BĂIMĂRENI: “Îmi susțin mama!” – spune Cătălin Cherecheș despre candidatura doamnei dr. Viorica Cherecheș la alegerile parlamentare

4
1704

Printr-un mesaj pe contul său oficial de Facebook Cătălin Cherecheș transmite susținerea pentru mama sa, dr. Viorica Cherecheș, care se află pe principala poziție pe lista candidaților pentru Camera Deputaților a PNL, pentru alegerile parlamentare din 11 noiembrie 2016.

 

Dr. Viorica Cherecheș este medic de peste 36 de ani, iar de 16 ani este managerul celui mai curat și modern spital de stat din Maramureș, Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare. Nu s-a implicat până acum în politică, fiind prima dată când candidează.

Dr. Viorica Cherecheș a acceptat să fie principalul cadidat al PNL pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare care vor avea loc în data de 11 decembrie 2016. Cei care o cunosc și o apreciază știu că va fi deputatul ideal pe care Baia Mare și Maramureșul îl pot avea în Parlamentul României.

O recomandă întreaga carieră, grija și atenția față de pacienți, dar și modul în care a știut să transforme un spital plin de lipsuri și probleme, într-unul model, modern și european. Chiar dacă nu s-a implicat până acum în viața politică și administrație, dr. Viorica Cherecheș a fost în permanență alături de fiul eu, Cătălin Cherecheș, primarul care a știut să schimbe în câțiva ani fața municipiului Baia Mare

Vă redăm mai jos, integral, mesajul de susținere postat de Cătălin Cherecheș:

„Dragostea între mamă și copil este unică. Se formează deja înainte de nașterea copilului și devine din ce în ce mai puternică pe parcursul vieții. Educația părinților mei, împărtășirea valorilor și sentimentul de iubire necondiționată sunt bazele ființei mele.
Astăzi îmi susțin mama așa cum ea m-a susținut pe mine în fiecare zi din viața mea. Când eram mic m-a îngrijit, când eram băiat m-a încurajat să devin bărbat și ca om adult mi-a fost alături.
Ea s-a bucurat cel mai mult pentru momentele frumoase din viața mea, ea a trăit durerea mea în momentele mai dificile. Mai țin minte ziua în care i-am spus că am o dorință, acea de a fi în slujba cetățenilor. Era mândră de mine și a fost alături de mine în fiecare pas pentru a-mi aminti de responsabilitatea pe care o impune o asemenea alegere. Această alegere mi-a oferit multe momente de sadisfacție și bucurie dar și unele lecții dureroase.
Așa cum știu acum, în politică sunt multe forțe care lucrează. Ca și fiu mi-aș fi dorit ca și mama mea să fie ferită de partea urâtă a politicii, dar ca și om, care și-a dedicat viața oamenilor înțeleg ce înseamnă să-ți asumi această responsabilitate. Este o chemare.
Faptul că îmi susțin mama în a se dedica oamenilor nu este un gest politic. Este un gest de dragoste față de comunitatea mea și față de valorile pe care mi le-au împărtășit părinții în a oferi altora tot ce este mai frumos în tine.

Pentru mine asta înseamnă mama mea.

Îi mulțumesc pentru tot ce m-a învățat, pentru că m-a făcut bărbatul care sunt astăzi și pentru că în ciuda a tot ceea ce am trăit în viața politică are curajul să ne arate că a te dedica oamenilor și a rămâne demn este cel mai frumos lucru pe care îl poți face pentru tine și lumea din jurul tău.

DA! Îmi susțin mama! Cătălin Cherecheș”

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

4 COMENTARII

  1. Multi am fi preferat sa o sustina pentru functia de Primar,mai ales ca in calitate de deputat nu prea poti sa faci mare lucru.Ridici mana cum va spune partidul,iar liberalii e clar ca o sa fie mult timp in opozitie.La Primărie poti sa te ocupi de administratie si de proiecte de dezvoltare,având ca scop final bunăstarea cetatenilor acestui oras.

    • marele.dar nici de pesedisti sa nu ne fie rusine:clujeanu,matei,rohian,liviutu,tat unu si unu.vrea anton ardelean sa fie adresele si numerele din Tauti vizibile si in Baie e totul varza.

  2. Respect pentru doamna Chereches…Dar in primul rand nu cred ca l-a invatat sa fure si in al doilea rand spitalul unde doamna Chereches este director/manager nu ajungea niciodata la standardele la care este acum daca fiul Cata nu era primar…acel spital ramanea un focar de infectie ca si restul spitalelor din romania…iar mutarea de a-ti pune mama pentru alegerile parlamentare pe liste e un semn de intrebare..ca timp ai fost ,,curat,, nu sa intamplat asta acum se intampla…..romania si mentalitatile primitive

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.