MĂSURI SUPLIMENTARE DE ASIGURARE A CONFORTULUI TERMIC – Primarul Cherecheș a dispus mai multe acțiuni menite să-i ajute pe băimăreni să suporte mai bine canicula

2
456

MĂSURI SUPLIMENTARE DE ASIGURARE A CONFORTULUI TERMIC   În urma ședinței operative convocată de primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș s-au stabilit măsuri suplimentare de asigurare a confortului termic. În acest sens, primarul Cătălin Cherecheș a dispus suplimentarea programului de udat al străzilor, având în vedere avertizarea de cod portocaliu de temperaturi extreme și disconfort termic emisă pentru intervalul 4-5 august 2017.

Astfel, opt cisterne cu apă vor uda trotuarele, străzile din cartiere, principalele tronsoane rutiere ale municipiului Baia Mare, dar și bulevardele, programul de intervenție fiind stabilit în intervalul orar 14:00 – 21:00 pentru data de 4 august și 12:00 – 21:00 pentru 5 și 6 august.

De asemenea, băimărenii au la dispoziție 16 cișmele pentru a se răcori, patru dintre ele fiind amplasate pe raza municipiului Baia Mare în urma unui parteneriat cu Biserica Ortodoxă Română, iar 12 fiind realizate împreună cu Societatea Vital. Locațiile în care sunt amplasate aceste cișmele sunt următoarele:

Bulevardul Independenței – Gold Plaza
Bulevardul Unirii – Magazin Maramureșul
Bulevardul Traian – Stație bus Gară
Aleea Școlii – Serviciul Permise Auto și Înmatriculări
Strada George Coșbuc – Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș
Strada Victoriei – Parc Municipal Tineretului
Strada Vasile Alecsandri – Magazin Elvila
Bulevardul Independenței – Biblioteca Județeană Petre Dulfu
Bulevardul București – Stație bus Dorna
Bulevardul Unirii – Camera de Comerț și Industrie
Bulevardul Unirii – Parc Mara
Parc Regina Maria
Bulevardul Unirii – în fața magazinului Cozac
Strada George Coșbuc – Biserica Ortodoxă „Nașterea Domnului”
Bulevardul Unirii- Catedrala Ortodoxă Sfânta Treime
Strada Mihai Eminescu – Piața Izvoarele

În funcție de evoluția temperaturii și de perioada de disconfort termic se vor lua măsuri suplimentare dacă situația o va impune, fiind instituit de primarul Municipiului Baia Mare un comandament permanent sub coordonarea sa.

 

Sursă: Facebook

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Este foarte important ca baimarenii sa stie graficul de stropire a strazilor, dispus de grijuliul primar, ca sa nu-i ude pe picioare.
    La fel si amplasarea cismelelor, care daca nu sint publicate, insetatul nu stie unde sa mearga sa bea apa, ca nu se vad cu ochiul liber.
    Bravo, primarule. Imi place modul tau de promovare a imaginii.

    • Fratica,amu a trebui sa-ti faca harta ca tu sa gasesti cismeaua,sau sa-ti faca vreo aplicatie pe smartphone.Pentru tine ar trebui primarul sa puna pe cismele,sunt si asa vizibile,girofar si alarma,sa le gasesti sigur.In anul in care a lipsit nu te-ai plans ca ai fost stropit pe labe,de catre Rob si acoliti.Sunt in orasul asta niste paduchiosi care sunt vesnic nemultumiti,ca unele persoane vesnic frustrate.Daca face,de ce face si mai ales ca strica bani,daca nu face,de ce nu face si il suspectati ca nu are bani deoarece a praduit bugetul.Bine ca nu l-au praduit preacinstitii care nu au facut mai nimic si au avut zero realizari.Oricum stai linistit,dupa ce baimareanul s-a fript cu niste administratii de doctori in inginerie si juristi,il voteaza pe C.C in proportie de peste 80%.Iar daca reuseste,in cele din urma,sa scoata mult trambitatul parc logistic din stadiul de povesti,inseamna ca începem sa mergem pe un drum bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.