MAI MULȚI BANI PENTRU M.A.I. – Mihai Tudose: „În niciun stat nu poți să sari cu sabia la un polițist și eventual să mai și povestești după aia”

0
114

MAI MULȚI BANI   Premierul este îngrijorat de violențele asupra polițiștilor. După o discutie cu ministrul de Interne, Mihai Tudose a declarat că va îmbunătăți legislația care trebuie să protejeze oamenii legii.

Lucrurile, după părerea mea, sunt scăpate de sub control. În niciun stat nu poți să sari cu sabia la un polițist și, eventual, să mai și povestești după aia (…) Miercurea trecută am avut în primă lectură inclusiv Statutul polițistului – tot ceea ce înseamnă ultraj și atac efectiv armat la polițist să nu mai fie tratat cu așa ușurință„, a declarat Mihai Tudose.

Bugetul pentru anul viitor va avea mai multe fonduri pentru angajarea câtorva mii de polițiști.

La propunerea de buget, bugetul Ministerului de Interne este foarte mare, foarte mult crescut tocmai în acest sens, pentru a asigura necesarul de personal”, a precizat premierul.

În vară, Carmen Dan a declarat în Parlament că ministerul pe care îl conduce ar avea nevoie de încă 20.000 de angajați, din care aproape jumătate ar trebui să meargă la Poliție.

Sursă info.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.