LUCRĂRI LA REȚEA – Traficul va fi limitat sau chiar închis pe mai multe segmente de pe strada Ciocârliei din Baia Mare

0
140

LUCRĂRI LA REȚEA   S.C. VITAL S.A. execută lucrări de modernizare a rețelei de apă pe strada Ciocârliei din Baia Mare. Aceste lucrări sunt cuprinse în programul de investiții pe 2019 și finanțate din sursele proprii ale societății.

Lucrările constau din, înlocuirea rețelei de azbociment cu o rețea de polietilenă de Dn 110 mm în lungime de 240 m liniari, precum și înlocuirea branșamentelor la toți utilizatorii.

În timpul derulării lucrărilor, estimate a se finaliza la sfârșitul lunii august, traficul rutier va fi limitat sau după caz închis pe anumite segmente, când se vor realiza branșamentele la consumatorii existenți, de pe strada Cicârliei.

Perioadele în care vom fi nevoiți să întrerupem furnizarea serviciului de alimentare cu apă vor fi anunțate în prealabil prin, difuzare în mass media, precizare pe site-ul www.vitalmm.ro precum și prin anunțuri distribuite în cutiile poștale ale utilizatorilor afectați.

Având în vedere, amploarea lucrărilor care se execută în paralel cu menținerea în funcțiune a vechii rețele, apelăm la înțelegerea consumatorilor și a participanților la trafic, pentru eventualele neplăceri inerente în astfel de situații și vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare sau alte sesizări în acest sens, pe care vă invităm să le exprimați la Biroul Relații cu Publicul, de luni – joi, în intervalul orar 07.30 – 16.00 și vineri, în intervalul orar 07.30 – 13.30, telefon: 0262 – 213 574 , 0262 – 213 575 și la Dispeceratul S.C. VITAL S.A., telefon: 0262 212 550, 0262 215 150, 1, 2.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

Comunicat de presă SC VITAL SA

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.