LUCRĂRI DE MODERNIZARE A REŢELEI DE APĂ POTABILĂ – Circulaţie rutieră închisă pe strada 22 Decembrie

1
438

LUCRĂRI DE MODERNIZARE Ca urmare a efectuării lucrărilor de modernizare a rețelei de apă potabilă pe strada 22 Decembrie, sâmbătă, 27 mai, până la ora 19.00, și respectiv duminică, între orele 8.00 şi 17.00 se va închide circulația rutieră pe strada 22 Decembrie intre strada Avram Iancu și Piața Revoluției.

Lucrările de modernizare a rețelei de apă pe strada 22 Decembrie din Baia Mare sunt cuprinse în programul de investiții pe 2017 cu o valoare de 900 mii lei și finanțate din sursele proprii ale societății.

Lucrările constau în înlocuirea rețelei de azbociment cu o rețea de polietilenă de Dn 250 mm în lungime de 752 m liniari (din sensul giratoriu de la Piața Izvoare pînă în Piața Revoluției), precum și înlocuirea branșamentelor la toți utilizatorii.

În timpul derulării lucrărilor estimate a se finaliza la sfârșitul lunii iunie, traficul rutier va fi limitat sau după caz închis pe anumite segmente când se vor realiza branșamentele la consumatorii existenți, de pe partea dreaptă a străzii, de pe sensul spre Piața Izvoare.

Având în vedere amploarea lucrărilor care se execută în paralel cu menținerea în funcțiune a vechii rețele reprezentanţii Vital apelează la înțelegerea consumatorilor și a participanților la trafic pentru eventualele neplăceri inerente în astfel de situații.

Din păcate orice proiect de investiţie în infrastructură de asemenea dimensiuni, creează inconveniente pe termen scurt în viața de zi cu zi a comunității.

Reprezentanţii Vital îşi cer scuze pentru neplăcerile create și îi asigură pe băimăreni că vor depune toate eforturile pentru ca durata și impactul lor să fie minime.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C. VITAL S.A. tel: 0262 212550; 0262 215150, *1,*2.

Informaţii furnizate de SC Vital SA

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Din pacate odata cu aceste lucrari au distrus si bordurile noi,borduri care le-au înlocuit pe cele de proasta calitate puse in mandatul lui Cristian Anghel.Asa se duc banii orasului pe apa sâmbetei,ciclic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.