LOCUL SINUCIDERILOR: ACTUALIZARE – Un bărbat s-a aruncat sub tren în zona localității Săsar (FOTO/VIDEO)

2
8442

Cu puțin timp în urmă s-a primit un apel prin 112. Un bărbat neidentificat a fost găsit aruncat sub tren, în Baia Mare, în zona Auchan.

La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri și SMURD. Deocamdată nu se știe ce s-a întâmplat și dacă e vorba de un act criminal sau o sinucidere.

 

ACTUALIZARE 1

aruncat sub tren

Echipajele medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș și ale SMURD Maramureș nu au mai putut să facă nimic pentru vicitmă. Aceasta a decedat pe loc. Deocamdată bărbatul nu a fost identificat pentru că nu avea niciun act asupra lui.

Trenul Baia Mare – Jibou a avut întârziere de aproximativ 40 de minute. Cadavrul a fost dus la morga Spitalului Județean pentru efectuarea necropsiei.

aruncat sub tren2Locul respectiv este parcă blestemat. De-a lungul anilor mai mulți oameni s-au sinucis aruncându-se sub roțile trenului.

aruncat sub tren 1Ultima sinucidere a avut loc acum doi ani când o femeie, după ce a ieșit din Spital, s-a aruncat sub tren și a murit.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. S-a aruncat sub tren si a murit…serios! Credeam ca exista o sansa dupa ce te arunci sub tren si sa scapi doar cu „rani grave”. Serios, atentie la expimare!

  2. Cristina, o sa rizi dar sunt cazuri in care scapa cu viata: cade in spatiul dintre roti sau chiar mai traieste dupa ce trenul ii taie picioarele, de exemplu, dar hemoragia este oprita la timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.