Liderii studentilor baimareni prezenti la cel mai important eveniment studentesc

0
191

In perioada 2-8 august 2013, Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania(ANOSR) organizeaza cea de-a VIII-a editie a Forumului Organizatiilor Studentesti din Romania(FOSR), editie la care va participa si Liga Studentilor “Pintea Viteazul”. Editia de fata se va desfasura la Timisoara, evenimentul reunind peste 200 de reprezentanti ai studentilor din intreaga tara.
Tema de anul acesta este continuarea initiative legislative, “Responsabilitate pentru Educatie”, propusa de ANOSR inca de toamna trecuta si prin care studentii solicitau ca, prin actiunea factorilor decizionali, Romania sa ia masuri pentru finantarea corespunzatoare a educatiei.
Pe parcursul FOSR 2013, cel mai important eveniment studentesc al anului, studentii vor da note guvernantilor si universitatilor cu privire la responsabilitatea pentru educatie de care au dat dovada. Ulterior, pe baza discutiilor se va stabili strategia ANOSR pentru urmatorul an universitar.
“Fiind cel mai important eveniment studentesc din Romania, din partea LSPV vor participa 4 delegati in cadrul evenimentului, fiecare luand parte la o serie de workshop-uri destinate organizatiilor studentesti. De asemenea, in ultimele zile ale FOSR va avea loc si Adunarea Generala a ANOSR, loc in care se va decide strategia pentru urmatorul an universitar dar si cele mai importante linii de actiune.” Daniel Orza, Presedinte Liga Studentilor

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.