LE VA CÂNTA CĂLUGĂRILOR – Preotul Cristian Pomohaci, pedepsit și trimis la mănăstire

6
1277

Preotul Cristian Pomohaci, paroh într-un sat din judeţul Mureş a fost pedepsit pentru prezența sa excesivă la televiziuni și trimis la mănăstirea Afteia, situată în comuna Săliştea din judeţul Alba.
Decizia de canonisire a fost luată de ÎPS Irineu, Arhiepiscopul Ortodox al Alba Iuliei, ca un ultim avertisment pentru părintele Pomohaci, căruia i s-ar fi pus în vedere să aleagă între viaţa duhovnicească şi showbiz.
În acest sens, este cunoscut faptul că parohul din Moşuni este un activ cântăreţ de muzică populară şi religioasă, cu prezenţe dese la diverse emisiuni TV sau posturi de televiziune de specialitate, ceea ce nu ar fi pe placul superiorilor săi de la Alba Iulia. Arhiepiscopia Ortodoxă Română Alba Iulia ia în calcul chiar şi varianta caterisirii (răspopirii – n.a.) lui Cristian Pomohaci, în cazul în care acesta nu va renunţa la obiceiurile care au atras în numeroase rânduri atenţia presei asupra sa.

VEZI AICI CUM A LUAT FOC INSTALATIA ELECTRICA IN TIMP CE PARINTELE POMOHACI SUSTINEA UN CONCERT

Te-ar mai putea interesa

Loading...

6 COMENTARII

  1. Nu inteleg ce sa nu cante din moment ce promoveaza cantece absolut decente din folclorul autentic romanesc adevarate comoriale poporului nostru.

  2. Dumnezeu ia vorbit si lui Balam printr o Margarita ca pe drumul care merge duce la pierzare Dumnezeu vorbește cine intr un fel cine in altul dar omul nu ia seama prin semnul acesta Domnul ia vorbit

  3. Ar fi bine sa luam seama fiecare cind Domnul ne vorbește pentru ca ne iubeste si ii pasa de noi de aceea citeodata ne vorbește in felurite moduri

  4. Pe Cristian Pomohaci poate sa-l trimita oriunde, dar harul pentru cantec nu il ia nimeni.Canta aproape divin ,are inregistrari foarte bune si va ramane in inima oamenilor.Este adevarat ca a exagerat cu averea.Costel din Suceava,15.08.2013

  5. Cine nu l-a cunoscut sa nu comenteze, iar noi nu avem dreptul sa judecam, slujbele pe care le face iti aduce alinare, si iti umple sufletul de o lumina cereasca.Cantecul la fel.Interpreteaza folclor autentic, nu folclor al zilelor de astazi, comercial!Harul nu i-l Poate lua nimeni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.