LA UN CLUB DE MANELE DIN BAIA MARE – Un client a fost scos din local şi aruncat pe marginea trotuarului, apoi echipajele medicale l-au dus la spital

0
9084
foto vasile dale

LA UN CLUB DE MANELE DIN BAIA MARE Un incident șocat s-a petrecut în noapte de sâmbătă spre duminică într-un club de manele din Centrul Vechi din Baia Mare.

Un client a fost scos în șuturi din clubul respectiv, apoi aruncat pe trotuarul din fața clubului. După care a ajus în boscheții de pe marginea trotuarului. Motivul nu se ştie, însă poliția face cercetări.

Loading...

Conform celor prezenți în zonă, la câteva minute, când cei care l-au scos afară au văzut că bărbatul nu își revine, au sunat la 112 și au cerut ajutor medical, conform Vasile Dale.

La fața locului au intervenit două echipajele ale Ambulanței și SMURD. I-a fost acordat primul ajutor și l-au transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Totodată, poliția a intervenit pentru a vedea ce anume s-a întâmplat și dacă este vorba despre vreo agresiune.

Cert este că după plecarea forțelor de intervenție mai multe persoane s-au apucat și au spălat sângele care era pe trotuarul din față clubului respectiv.

Știre în actualizare

Info şi foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.