LA SIGHETU MARMAȚIEI – Peste 30.000 de pachete cu ţigări descoperite la frontiera de nord

0
156

LA SIGHETU MARMAȚIEI Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, peste 30.000 pachete cu țigări de contrabandă, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere din România.

În data de 14 februarie, un echipaj din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca Mercedes ML, înmatriculat în Franța.Conducătorul autoturismului a ignorat semnalele efectuate de către lucrătorii noștri continuându-și deplasarea în mare viteză spre localitatea Bistra, jud. Maramureș.

LA SIGHETU MARMAȚIEI Polițiștii de frontieră au trecut la urmărirea mașinii iar la scurt timp aceasta a fost descoperită abandonată.

Pe timpul deplasării conducătorul auto a pierdut controlul volanului oprindu-se într-un imobil de pe marginea drumului.

Din primele verificări, în mașină au fost observate mai multe colete cu țigări, drept urmare mașina a fost dusă la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii țigărilor descoperite a rezultat cantitatea de 14.860 pachete de țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 174.000 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul a fost indisponibilizat, iar în continuare se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.

Informații furnizate de către ITPF Sighetu Marmaţiei

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.