LA SĂLIȘTEA DE SUS – Două maramureșence, prinse cu țigări și haine de contrabandă

0
79

LA SĂLIȘTEA DE SUS  În data de 10 martie a.c., în jurul orei 8.00, polițiști de frontieră din cadrul S.P.F. Vișeu de Sus au declanșat, în zona de responsabilitate, o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări.

Loading...

Pe timpul acțiunii, un echipaj mobil al poliției de frontieră a depistat, pe raza localității Săliștea de Sus, jud. Maramureș, un autoturism marca Mercedes Sprinter, în care se aflau două persoane de sex feminin.

În urma controlului specific efectuat, polițiștii de frontieră au descoperit ascunse, în bagajele personale, mai multe pachete cu țigări.

Drept urmare, s-a luat măsura conducerii celor două persoane la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor, unde, în urma inventarierii țigărilor, a rezultat cantitatea de 140 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

De asemenea, în autoturism au mau fost descoperite 67 de articole de îmbrăcăminte, care purtau numele unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute.

Țigările în valoare de 1.600 de lei și articolele de îmbrăcăminte, în valoare de 1.900 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar cele două persoane de sex feminin, în vârstă de 55 și 41 de ani sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și punerea în circulație a unui produs, purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.

Totodată, microbuzul, în valoare de 18.600 lei a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Informații furnizate de ITPF Sighetu Marmației

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.