LA LOCUL ȘI TIMPUL POTRIVIT – Băimăreancă salvată de tâlhar de către doi polițiști aflați în timpul liber

1
1675
Sursă foto: News.ro

LA LOCUL ȘI TIMPUL POTRIVIT  Ieri, 12 decembrie, doi poliţişti au intervenit pentru protejarea unei femei care era pe cale să devină victima unei tâlhării. Un poliţist din cadrul Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv Maramureş şi un poliţist din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi, care se aflau la intersecţia străzii Matei Basarab cu bulevardul Traian din Baia Mare, au observat un tânăr care încerca să sustragă prin violenţă, poşeta unei femei.

Cei doi poliţişti au intervenit cu promptitudine. Tânărul a încercat să fugă, însă a fost urmărit, prins, imobilizat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Baia Mare.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare continuă cercetările pentru documentarea şi stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta.

 

Informații furnizate de iPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Exact in același loc am avut si eu un eveniment de aceeași natura .Am avut surprinderea , ca ziua , la ora 11-12 sa ma trezesc cu un individ cu mâna in geanta mea .Nu este singur .Mai este un individ cu el .Am rămas surprins ca nimeni din jur nu a reacționat , mai mult , parca nu s-a întâmplat nimic. Ii văd pe cei doi indivizi aproape in fiecare zi in zona cuprinsă între gara si B-dul Republicii.Cu toate ca a fost prins , mâine este in același loc, pentru ca este ,, nevinovat “ si nu prezintă pericol social. Tipic românesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.