LA FRONTIERA DE NORD – Poliţiştii de frontieră au confiscat peste 18.000 pachete țigări 

0
105

LA FRONTIERA DE NORD În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în PTF Siret și la ”frontiera verde”, peste 18.000 pachete țigări, în valoare de peste 208.000 lei.

Marţi, 8 august, în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat ucraineanul Heorhiy D., în vârstă de 27 de ani, călătorind cu un autoturism marca Merdes-Benz, înmatriculat în Ucraina.

Existând suspiciuni că transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali i-au controlat autoturismul și bagajele.

Astfel, au fost descoperite ascunse şi nedeclarate, în scaunele din față ale autoturismului, 298 pachete de ţigări, marca Rothmans, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 373 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

tigari2

Tot marţi, polițiștii de frontieră din cadrul Sectoarelor PF Tarna Mare și Negrești Oaș, pe timpul desfășurării unei acțiuni, au descoperit, în locul numit „Dealul Tompa”, mai multe colete ambalate în folie de culoare neagră.

În urma inventarierii coletelor au rezultat 17.750 pachete cu țigări, marca “Marble”, în valoarea totală de 207.675 lei.

În cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările în acest caz, în vederea identificării tuturor persoanele implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Informaţii furnizate de ITPF Sighetu Marmaţiei

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.