Jandarmerie: 1.000 de lei amenda pentru ca a ascultat muzica la maxim

0
106

Injurii faţă de trecători

Un echipaj de jandarmerie de pe raza localităţii Baia Mare a sancţionat un bărbat care aducea injurii persoanelor ce treceau prin zona B-dul Unirii. Astfel, subofiţerii jandarmi aflaţi în serviciu de menţinerea a ordinii publice în data de 28 octombrie a.c., au fost sesizaţi telefonic în legătură cu acţiunea unui bărbat, Vasile S. în vârstă de 43 ani, cu domiciliul în localitatea Baia Mare, care a adresat cuvinte şi expresii jignitoare trecătorilor provocând indignarea acestora. Pentru fapta sa, bărbatul a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 500 lei.

Muzică la maxim

Jandarmeria Maramureş a fost sesizată să ia măsurile impuse de lege în cazul unui bărbat care asculta muzică la un volum ridicat în data de 28 octombrie a.c., în jurul orei 03.45, pe strada Horea din municipiul Baia Mare. Astfel, jandarmii aflaţi în patrula de ordine publică au identificat persoana în cauză, Ciprian M., în vârstă de 25 ani, cu domiciliul în localitatea Baia Mare, pe care l-au sancţionat cu amendă contravenţională 1.000 lei pentru tulburarea liniştii publice.

Alcool în plină stradă

Jandarmii aflaţi în timpul misiunii de menţinere a ordinii publice pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei în data de 27 octombrie a.c., au surprins un bărbat care consuma băuturi alcoolice în faţa unui supermarchet din oraş. Persoana în cauză a refuzat să prezinte un document de legitimare, însă după efectuarea verificărilor, jandarmii au aplicat pe numele Vasile P., de 31 ani, cu domiciliul în localitatea Sighetu Marmaţiei o amendă contravenţională în valoare de 200 de lei pentru consum de băuturi alcoolice în locuri neamenajate şi un avertisment scris pentru refuz de legitimare.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.