JALE MARE – Guvernul de tehnocrați anunță restructurări printre bugetari

2
556

JALE MARE. Vicepremierul Costin Borc a spus, marţi, la Târgu-Jiu, că întreprinderile de stat trebuie restructurate în aşa fel încât să funcţioneze ca „nişte maşini performante”, adăugând că trebuie, totodată, pus capăt „influenţelor politicianiste”.

”Cred că este nevoie de procese de restructurare în toate întreprinderile de stat, în general. Nu mă refer la disponibilizări de personal, ci la a face ca aceste întreprinderi să funcționeze ca niște mașini performante și asta însemană cu costuri reduse, oameni profesioniști… cu pregătire profesională, cu asigurarea competențelor de care e nevoie. (…) Trebuie să treminăm cu influențele politicianiste, cu influențele electorale, să facem aceste întreprinderi să funcționeze performant. În cazul disponibilizărilor trebuie, să se ia decizii în consiliul director. Trebuie făcute analize: de câţi oameni ai nevoie, cât sunt costurile, cât costă aceşti oameni, ce competențe ai nevoie. Disponibilizările nu se fac doar pe cifre”, este de părere oficialul de la Bucureşti”, a spus Costin Borc la Târgu Jiu.

 

Sursa info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Problema mare e ca bugetarilor nu prea le-a pasat de dezvoltarea economica si de parcurile industriale,astfel incat le va fi greu in putinele fabrici existente,pe 3-4 schimburi si salariu de 1000-1200 lei.Crunt,nu?

    • Vine pesedeul din nou la putere si mai dau drumul la angajari,inca cateva sute de mii de taietori de frunze la caini.Desigur salariile lor si pensiile nesimtite se vor plati tot din imprumuturi externe.Oare asta nu tine tot de siguranta nationala?Ne vom trezi doar cand nu mai avem muncitori ci doar bugetari,someri si asistati sociali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.