JAFURI PE LITORAL – Mai mulți turiști au fost jefuiți în camerele de hotel

0
216

JAFURI PE LITORAL  Vacanța s-a transformat într-un coșmar, zilele trecute, pentru mai mulți turiști cazați la un hotel din Venus! Hoții au pătruns în camerele lor, în timp ce aceștia dormeau și au furat tot ce au găsit de valoare.

Turiștii au povestit că hoții au furat toate bunurile de valoare din 6 camere ale hotelului de două stele din stațiunea Venus. În tot acest timp, victimele au dormit, iar infractorii au profitat că ușile balcoanelor fuseseră lăsate deschise, din cauză că nu există aparate de aer condiționat în camere. Hoții au ales camerele de la parter și de la etajul I, ușor de escaladat chiar și pentru infractorii fără experiență. Abia când s-au trezit, turiștii au constatat că nu mai aveau telefoane, bani, bijuterii, genți sau acte.

„Mi-au furat telefoanele – două noi și două mai vechi – de pe noptieră, de lângă capul nostru, geanta cu acte și cu bani. Au fost mai multe camere în aceeași situație”, a spus o păgubită.

Turiștii au chemat poliția și au cerut explicații de la reprezentanții hotelului pentru cele întâmplate. Oamenii spun că abia după furturile în serie, au apărut primele măsuri de securitate, și anume… bilețele prin care erau avertizați să încuie balcoanele! „În cauză, IPJ Constanța a deschis o anchetă în vederea identificării autorilor și tragerea lor la răspundere, precum și a recuperării prejudiciului cauzat”, a precizat Alexandra Crețu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Turiștii au depus plângeri și la Parchetul Mangalia, dar hoții nu au fost prinși deocamdată. Oamenii susțin că abia după ce au pățit năpasta, au aflat că la același hotel s-ar mai fi dat spargeri și la jumătatea lunii iulie. Păgubiții ar fi plecat atunci fără să depună plângeri, pentru că li se terminase sejurul.

 

Sursă info.

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.