ITALIA – Salvatorii au recuperat cadavrul unei a şaptea victime care şi-a pierdut viaţa în hotelul lovit de avalanşă

0
140
foto jurnalul

ITALIA Salvatorii italieni au recuperat cadavrul unei a şaptea victime care şi-a pierdut viaţa în hotelul Rigopiano, lovit săptămâna trecută de o avalanşă, relatează Reuters, citat de News.

ITALIA Cadavrul unei femei a fost recuperat luni după-amiază. Alte 22 de persoane sunt date dispărute.

Un număr de 11 persoane au supravieţuit până în acest moment avalanşei mortale din Parcul Naţional Gran Sasso. De asemenea, printre supravieţuitorii scoşi de sub zăpadă se numără inclusiv patru copii.

Între timp, presa italiană a publicat un e-mail trimis de managerul hotelului mai multor reprezentanţi ai autorităţilor locale, în care cerea deblocarea imediată a drumurilor pentru a permite turiştilor să plece după seria de cutremure puternice care au lovit regiunea Gran Sasso.

Totuşi, niciun ajutor nu a venit înainte ca avalanşa mortală să lovească hotelul plin cu turişti din Parcul Naţional Gran Sasso. Autorităţile locale au explicat că cel mai puternic plug de zăpadă s-a stricat şi nu existau bani pentru repararea sa.

De asemenea, operatorii de la urgenţe nu au luat în serios primele apeluri care vorbeau despre tragedia de la Gran Sasso.

Se pare că operatorii l-au contactat pe proprietarul hotelului pentru a-l întreba de avalanşă, însă acesta nu ştia nimic pentru că nu era în regiuna Gran Sasso.

Prin urmare, salvatorii s-au echipat cu o întârzire de două ore şi jumătate, iar prima echipă de salvare a ajuns pe schiuri abia la 11 ore după ce avalanşa mortală a îngropat hotelul Rigopiano.

viewscnt

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.