ISTORIA SE REPETĂ – Un comerciant de la Târgul de Crăciun folosește bormașina pentru prepararea aluatului, direct pe jos

1
1582

ISTORIA SE REPETĂ Cu toate că la evenimente trecute, mai exact la Sărbătoarea Castanelor de anul trecut din Baia Mare, un comerciant s-a ales cu o amendă de 30 de mii de lei după ce în spațiul public au apărut imagini cu acesta preparând aluatul pentru plăcinte cu bormașina, pe jos, comercianții nu se învață minte.

Deși ar trebui să prepare aluatul respectând anumite norme de igienă și cu anumite ustensile special concepute pentru așa ceva, un alt comerciant, de această dată fiind vorba de unul care participă la Târgul de Crăciun din Baia Mare, a fost surprins de către o trecătoare continuând “tradiția”: comerciantul prepara aluatul direct cu bormașina, într-o găleată, direct pe podeaua cabanei.

Imaginile ajuns din nou în spațiul public și, cel mai probabil, autoritățile din domeniu se vor sesiza din nou cu toate că ar fi poate normal ca toți comercianții care participă la evenimente publice să fie verificați înainte pentru a se constata dacă îndeplinesc toate condițiile.

Adrian Barbur/ ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui amendati si cretinii care filmeaza cu telefonul pe verticala. Oricum, din filmarea dobitocului nu se intelege nimic. Cine amesteca, ce amesteca, cu ce amesteca, pt ca exista si scule de inox, special facute pt uz alimentar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.