IOHANNIS O REFUZĂ PE SEVIL SHHAIDEH – „Solicit coaliţiei PSD-ALDE să facă altă propunere”

1
270
foto jurnalul.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a ţinut marți, 27 decembrie 2016, o scurtă declaraţie de presă în care a anunţat că nu acceptă propunerea PSD-ALDE ca Sevil Shhaideh să fie desemnată ca premier al României.

„Am avut consultări cu partidele politice PSD si ALDE, care au ţinut să vină împreună la consultări, mi-au propus-o pe doamna Sevil Shhaideh pentru funcţia de prim ministru. Am cântărit cu grijă argumentele pro şi contra şi am decis să nu accept această propunere. În consecinţă, solicit coaliţiei PSD-ALDE să facă altă propunere. Vă mulţumesc”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, relatează Mediafax.

Coaliţia de guvernare PSD-ALDE a înaintat la consultările de săptămâna trecută propunerea ca fostul ministru al Dezvoltării Regionale în guvernul Ponta, Sevil Shhaideh, de religie musulmană, să fie desemnată ca prim-ministru al României.
Loading...

Sursă info.

1 COMENTARIU

  1. Prin aceasta decizie tocmai a scazut PNL sub 10% si are sansele PNTCD sa dispara de pe scena politica.Vor pleca probabil deodata cu partidul sforarului securist Base.E clar ca astia au o politica antiromani si au interes sa tina acest popor in saracie ( sa nu se anuleze cele 102 taxe,sa nu creasca salariul minim,,etc),iar acest lucru probabil il va costa pe neamt suspendarea si demiterea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here