INVESTIȚIE – La finala din 5 decembrie, CSM Știința Baia Mare inaugurează Arena „Lascăr Ghineț”

0
694

Municipiul Baia Mare găzduiește în 5 decembrie finalele SuperLigii de Rugby ediția 2015. Cu această ocazie, zimbrii vor inaugura și Arena „Lascăr Ghineț”.

În urma lucrărilor de modernizare, în perimetrul sportiv au fost realizate patru vestiare, un cabinet antidoping, o sală de forță, saună, o sală de conferințe de presă precum și o sală destinată trofeelor obținute.

Potrivit conducerii clubului CSM Știința Baia Mare inagurarea noii baze sportive va fi făcută cu ocazia regalului rugbystic oferit publicului în data de 5 decembrie. Mai mult, tot la aceeași dată, Baia Mare va găzdui și o ședință a Biroului Federal al Federației Române de Rugby.

„Acest important eveniment rugbystic va coincide cu inaugurarea acestui obiectiv, iar echipele care vor juca finala se vor echipa pentru prima oară în această nouă bază sportivă. Ideal ar fi ca la finala programată pe data de 5 decembrie un vestiar să fie ocupat de zimbrii băimăreni. Eu am convingerea că băieții noștri vor fi actorii prezenți la finala din acest an.  Din momentul inaugurării și dării în folosință a acestei lucrări arhitecturale, Arena <<Lascăr Ghineț>> va putea fi folosită și ca arenă internațională”, a declarat Călin Matei, președintele CSM Știința Baia Mare pentru site-ul echipei de rugby.

Proiectul de modernizare a Arenei „Lascăr Ghineț” a fost demarat în urmă cu opt luni iar valoarea acestuia s-a ridicat la suma de 2.500.000 de lei, finanțare obținută de clubul băimărean de la Ministerul Tineretului și Sportului. Proiectul include, în mod etapizat, și construirea unei tribune de aproximativ 550 de locuri cu un sistem modern de sonorizare a arenei precum și realizarea unor grupuri sanitare.

Sursa foto: www.rugbybaiamare.ro

Simona Vasiac

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.