INVENTIVITATEA ROMÂNILOR NU ARE LIMITE – Doi tineri din Arad au născocit o metodă incredibilă de alimentat gratis mașina

0
534
foto observator

INVENTIVITATEA ROMÂNILOR NU ARE LIMITE Doi tineri din Arad au născocit o metodă prin care făceau plinul la mașină pe gratis, din PECO, apoi plecau liniștiți în treaba lor.

Cei doi sunt cercetați acum de polițiști din Chișineu Criș, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui autoturism neînmatriculat.

Loading...

Cei doi furau plăcuțele de înmatriculare de la autoturisme și le montau la mașina pe care o conduceau, după care alimentau mașina într-o stație de distribuție a carburanților, de unde plecau fără să plătească.

Camerele de supraveghere care înregistrau numărul de înmatriculare îi trimiteau pe poliţişti la adevăratul proprietar al plăcuţelor de înmatriculare, care n-avea vreo implicare.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 20 de ani, din Pâncota, și un minor de 16 ani, din Șiria, care au sustras plăcuțele de înmatriculare ale unui autorurism parcat pe o stradă din Chișineu Criș.

Ulterior, au montat numerele de înmatriculare pe autoturismul tânărului de 20 de ani și au alimentat la o stație de distribuție a carburanților din Chișineu Criș.

Cei doi tineri au plecat fără a plăti contravaloarea carburantului, adică 250 de lei.

„Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celor doi tineri, pe numele acestora fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere a unui autoturism, având numere false“, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Sursa info şi foto Observator

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.