INTERVENȚII ÎN WEEKEND – 3 incendii stinse în weekend de pompierii maramureșeni

0
94

INTERVENȚII ÎN WEEKEND   Pompierii maramureșeni au intervenit, în intervalul 31 mai-2 iunie, la 4 situații de urgență. Vineri, 31 mai, militarii din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la un șopron de fân. În urma incendiului a ars șopronul în totalitate și circa 3 tone de fân. Din cauza drumului greu accesibil, pompierii au parcurs jumătate de kilometru pe jos. Tot pompierii din Borșa au fost chemați să salveze 3 capre, care au căzut într-o groapă adâncă de 5 metri.

Sâmbătă, 1 iunie, militarii Punctului de Lucru Șomcuta Mare, alături de S.V.S.U. Satulung, au intervenit în Hideaga pentru a lichida un incendiu izbucnit la o magazie. Focul a distrus magazia din lemn pe o suprafață de 70 de metri pătrați, obiecte de mobilier și circa 1 metru pătrat de perete din lemn. De asemenea s-au deteriorat o centrală termică și un boiler electric.

Pompierii din cadrul Gărzii Fărcașa au lichidat un incendiu izbucnit la o centrală termică în localitatea Asuaju de Sus. Au ars circa 5 kg de materiale textile și s-a deteriorat tencuiala pe o suprafață de 10 metri pătrați.

 

Informații furnizate de ISU Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.