ÎNTÂLNIRE DE LUCRU – Conducerea Femeilor Liberale s-a bucurat de susținerea deputatului Dr. Viorica Cherecheș, în Baia Mare

1
1077

ÎNTÂLNIRE DE LUCRU  Preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale din România, deputat Florica Cherecheş împreună cu secretarul general, Daniela Nicolescu au avut o întâlnire de suflet, dar în acelaşi timp o întâlnire de lucru cu Organizaţia Femeilor Liberale din Maramureş.

Doamnele Liberale s-au bucurat de susţinerea mea, a prim-vicepreşedintelui PNL Maramureş Gavril Ropan şi a secretarului general al PNL Maramureş, Mihai Felician Cerneştean. 

A fost o şedinţă constructivă, un dialog deschis, o analiză riguroasă a activităţii Organizaţiei Femeilor Liberale din Maramureş care prin acţiunile lor vor deveni o forţă pentru Partidul Naţional Liberal.

Discuţiile pozitive, dar în acelaşi timp şi critice din cadrul întâlnirii s-au centrat pe problemele organizatorice şi măsurile care se impun pentru ca Organizaţia Femeilor Liberale din Maramureş să devină mai puternică şi să fie baza Partidului Naţional Liberal Maramureş”, a declarant Viorica Cherecheş, deputat liberal de Maramureş.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.