Ingheţată de vişine

0
326

Ingrediente

Loading...

-1 kilogram de visine

– 400 de grame de zahar

– 2 linguri de faina alba

– 500 mililitri frisca lichida

 

Mod de preparare:

Mai intai spalati bine visinele si le scoateti samburii. Le puneti apoi intr-un vas si adaugati 400 de grame de zahar si le lasati 24 de ore, cat sa se formeze un sirop. A doua zi stoarceti fructele de sirop. Peste sucul obtinut din zeama fructelor si zahar se pun cele 2 linguri de faina si se amesteca bine, cat sa nu ramana bucati de faina. Puneti apoi compozitia la foc pret de 5-6 minute, pana ce da un clocot, dupa care o lasati la racit. Faina inorporata in inghetata ii va consistenta si nu o sa gasiti cristale de gheata.

Intre timp puneti fructele in blender si le maruntiti. Preparati apoi frisca, iar dupa ce siropul cu faina s-au racit puteti sa il incorporati in spuma de frisca peste care adaugati fructele zdrobite. Omogenizati totul, dupa care puneti compozitia la congelator pana a 2-a zi. Pofta Buna!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.