INEDIT – Copiii din Baia Sprie și-au creat un spațiu verde în curtea liceului

0
200

INEDIT  Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie şi Asociaţia Părinţilor din Baia Sprie au finalizat proiectul “ECO-NONFORMAL” în perioada aprilie – august 2019.

Scopul proiectului a fost amenajarea cu spațiu verde a curții din cadrul Colegiului Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie şi promovarea atitudinilor eco-conştiente prin activităţi de educaţie ecologică practică în rândul elevilor, a tinerilor voluntarilor, a părinţilor şi a altor membri ai comunităţii.

De-a lungul vacanţei de vară elevi, tineri voluntari, părinţi, cadre didactice şi personalul administrativ al şcolii au lucrat împreună pentru amenajarea terenului, crearea aleilor din piatră şi a rondourilor de flori, amplasarea băncuţelor din lemn, plantarea arbuştilor, a platanilor şi a florilor. Rezultatul este un spaţiu multifuncţional, plăcut şi relaxant.

Partenerii proiectului au fost: Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie şi Primăria Orașului Baia Sprie.

Proiectul a fost finanțat de MOL România și Fundația pentru Parteneriat în cadrul programului Spații Verzi, componenta Spații verzi urbane. Valoarea totală a proiectului a fost de 24.000 lei, valoarea finanțării nerambursabile acordată prin programul „Spaţii Verzi” 2019 fiind de 10.000 lei.

Comunicat de presă

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.