INCREDIBIL – Miner găsit viu după 17 ani în care a trăit sub pământ

2
4730

Povestea minerului găsit după 17 ani în mina care a fost închisă și abandonată din cauza unui cutremur devastator este de-a dreptul incredibilă.

După zeci de ani autoritățile locale din Xinjiang au decis să redeschidă o secțiune a fostei mine, unde a avut loc marea tragedie și au trimis un grup de mineri să investigheze zona. Săpând în secțiunea respectivă de mină, aceștia au fost de-a dreptul surprinși să vadă că un bărbat în vârstă de 59 de ani este în viață și a reușit să facă față cutremului care i-a ucis pe ceilalți 78 de colegi alături de care a rămas îngropat de viu în mina în care lucra.

În tot acest timp supraviețuitorul și-a îngropat pe rând colegii de muncă și a mâncat șobolani pentru a rămâne în viață. Norocul a făcut ca acesta să aibă aer curat datorită unor conducte subterane care încă mai funcționau chiar și după 17 ani de la tragedie.

Supraviețuitorul spune că a făcut tot posibilul ca în anii petrecuți sub pământ să nu își piardă mințile și să înnebunească. Acesta a încercat să își ocupe timpul cu diferite activități și în acest fel a reușit să se sustragă de la gândurile negre ce i-ar fi putut fi fatale.

Sursa: bree.ro

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Snoave ,povesti ,pt fraieri. Pt audienta ,minciuna este instrumentul media. Ar fi bine sa stie ca, minciuna vine de la cel rau si este periculos sa-ti traiesti viata din acest mod. Pina la urma tot platesti. Ce semeni aceeia culegi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.