INCIDENT ÎN BRAȘOV – Un bărbat de 28 de ani a fost atacat de un urs

0
133

INCIDENT ÎN BRAȘOV  Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost atacat de un urs, vineri, în localitatea braşoveană Hârseni, bărbatul suferind plăgi muşcate pe mâini şi picioare.

Incidentul a fost sesizat prin serviciul de urgen ţă 112 în jurul orei 17.30, iar Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Făgăraş a trimis şi doi vânători în zonă, împreună cu un echipaj de jandarmi din Făgăraş. Se pare însă că ursul nu a fost încă găsit, acesta fungind spre pădure, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspecroratului de Jandarmi Judeţean Braşov, Ciprian Aldea.

Bărbatul prezintă plăgi muşcate la membrele inferioare şi superioare, dar este coonștient. Ela fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital“, a spuspurtătorul de cuvânt al ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja.

În urmă cu o săptămână, în localitatea Făgăraş, o minoră de 14 ani şi un bărbat de 39 de ani au fost atacaţi de un urs, în cartierul Câmpului. Ambii au avut nevoie de îngrijiri medicale, suferind diverse plăgi muscatel şi zgârieturi.

Vânătorii au primit acord de a împuşca animalul cu comportament agresiv, însă acesta nu a fost încă prins. Deocamdată nu se ştie dacă în cazul din Hârseni este vorba despre acelaşi animal care a atacat şi la Făgăraş.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.