INAUGURARE – Cea mai modernă bază sportivă din județ a fost sfințită astăzi în satul Săsar (VIDEO)

4
1002

Astăzi în satul  Săsar s-a sfințit cea mai modernă bază sportivă din județul Maramureș: teren de fotbal, tribune, vestiare, pista de atletism, parcări pentru suporteri, fotbaliști sau oficiali dar și alte utilități. Acestea au fost sfințite de un sobor de preoți din comuna Recea.

Loading...

La inaugurare au fost prezenți și consilierii locali din Recea, primarul comunei Octavian Pavel, dar și antrenorul echipei de fotbal AS Comuna Recea, formație care a câștigat seria sud a ligii a patra și va juca în 6 iunie 2015 meciul de baraj pentru stabilirea campioanei județului Maramureș. De altfel, acesta a declarat pentru ActualMM.ro că își dorește să fie campioana județului și apoi să câștige meciul de baraj și să promoveze în liga a treia a fotbalului românesc. „Chiar dacă am finalizat lucrările mai târziu mă bucur că investiția este gata. Acum comuna noastra, una dintre cele mai frumoase din județul Maramureș, are o bază sportivă extraordinară. Suprafața de joc este excelentă, avem senzori de ploaie amplasați în zona vestiarului. Atunci când nu plouă sistemul de irigație a suprafeței de joc intră în funcțiune. Mâine (sâmbătă, de la ora 16, n.r.) vom juca ultimul meci din cadrul seriei sud a ligii a patra pe acest teren” a declarat Octavian Pavel.

4 COMENTARII

  1. Io, aste le spun si la baieti… „..ha ha ha, nu ai nici o treaba cu fotbalul mai pletos, dar te crezi antrenor !!!! Tu iti rupi gatul pe teren, dar dai sfaturi despre fotbal…mare panarama esti …noroc ca merg „baietii” sa mai faca un ban ,ca altfel,…vai steaua ta !!!

  2. Nu mai fiti asa ironici dati-va numele daca aveti caracter super baza sportiva , felicitari primarului si primariei.Minte sanatoasa in corp sanatos, asta ne trebuie tuturor.

  3. Nu vorbeam de baza sportiva, pentru aia ,felicitari tuturor care au facut eforturi sa iasa ceva bun si pe la noi……eu ziceam de „antrenorul ” de la Recea, pletosul ala …auzi tu, antrenor !!!!!!! Nu ai vazut o legitimatie de fotbal in viata ta, dar esti antrenor !!!! Acolo sint baieti(sau au fost) care au jucat fotbal la nivel inalt, si tu le vorbesti de fotbal??? Pacat este ca acei baieti chiar nu au un antrenor…..dar la acest nivel…..merge si fara !!! In „C ” tot nu este loc, nu bani ,nu echipa, nu antrenor,nu pregatire ,nimic…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here