ÎN TIMP CE RUDELE CHEFUIAU – Bebeluș din Iași găsit mort după botez

0
670

ÎN TIMP CE RUDELE CHEFUIAU Un bebeluș din Iași a fost găsit mort după botez. Pruncul s-a înecat, cel mai probabil, cu mâncare, susțin medicii SMURD care au încercat, în zadar, să-l resusciteze. În tot acest timp, părinții copilașului și trei prieteni petreceau de zor cu ocazia botezului copilașului.

Incidentul cutremurător a avut loc în casa insalubră a unei familii sărace din Iași. Acolo, un echipaj SMURD, sprijinit de polițiști, a intervenit pentru a resuscita un bebeluș de doar două luni, informează Bună Ziua Iași.

Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat că părinții bebelușului și încă trei prieteni erau în stare de ebrietate. Amețiți de alcool, oamenii erau mai interesați să petreacă cu ocazia botezului pruncului.

Medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul bebelușului, care, cel mai probabil, s-a înecat cu mâncare.

Cauza care a dus la moartea micuțului este, deocamdată, necunoscută. Trupul fără viață a fost transportat la morga din Iași, unde legiștii vor stabili cauza morții în urma necropsiei.

Criminaliștii au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care și-a pierdut viața pruncul. Și părinții ar putea fi cercetați și, dacă Direcția pentru Protecția Copilului îi va găsi vinovați de neglijență, ar putea fi trași la răspundere și decăzuți din drepturi.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.