ÎN BAIA MARE, VOCEA TINERILOR CONTEAZĂ – Maria Dragoș, reprezentantul primarului Cherecheș în Consiliul de Administrație al Colegiului Național „Mihai Eminescu”

0
492

ÎN BAIA MARE, VOCEA TINERILOR CONTEAZĂ  În Sala Europa din cadrul Primăriei Baia Mare, unde au loc în mod normal ședințele Consiliului Local, a avut loc deunăzi o întâlnire între primarul Cătălin Cherecheș și elevi de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”.

Loading...

Reuniunea a durat aproximativ patru ore, timp în care au fost discutate diverse aspecte, dar a fost desemnat și un reprezentant al primarului în Consiliul de Administrație al colegiului.

Timp de 4 ore am avut plăcerea să fiu alături de tinerii de la la Colegiul Național „Mihai Eminescu”. Tineri responsabili și dedicați comunității, cu inițiativă, au ocupat pozițiile de consilieri locali într-un mod mai fericit decât au fost ele ocupate în ultimii 25 de ani.

La finalul întâlnirii am desemnat prin votul celor tineri reprezentantul meu în Consiliul de Administrație al CN „Mihai Eminescu”, așa cum am promis, că se va întâmpla în toate liceele și colegiile, unde îmi doresc să fiu reprezentat prin vocea și determinarea unui tânăr. Tânăra aleasă de către colegii ei pentru a mă reprezenta este Maria Dragoș”, a declarat primarul Cătălin Cherecheș.

 

ActualMM

Sursă foto.

Citește și: http://actualmm.ro/baia-mare-capitala-tineretului-din-romania-vezi-ce-proiecte-vor-fi-implementate-in-perioada-2-mai-2018-2-mai-2019/

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.