ÎN ALERTĂ – Poliția germană a arestat 5 persoane în urma amenințării unui atac armat

0
156

ÎN ALERTĂ  Joi, 28 iulie, forţele speciale ale poliţiei din Koln au descins într-un birou pentru ocuparea forţei de muncă în urma unui apel al unui martor care a raportat că a observat înăuntru o femeie înarmată. Poliţiştii se aflau deja la locul indicat pentru a aresta o persoană care i-a ameninţat pe angajaţi, informează Daily Mail. Poliţia a fost alertată de un angajat Agenției pentru ocuparea forței de muncă din Koln că în clădire se află o femeie înarmată. După ore de căutare, suspectul nu a fost găsit.

Aflaţi în incinta unui birou pentru ocuparea forţei de muncă, poliţiştii au fost anunţati că o femeie înarmată a pătruns în clădire. Angajaţii au fost obligaţi să rămână în birouri, în timp ce poliţiştii au demarat acţiuni de căutare a suspectului indicat. În urma acestei acţiuni au fost arestate cinci persoane, dar nu se ştie exact dacă suspectul înarmat s-ar afla printre ele, transmite Daily Mail.

Potrivit site-ului Express, incidentul a fost urmarea faptului că personalul de serviciu s-a simţit ameninţat de un grup de persoane din Muelheim, care îşi căutau un loc de muncă în Koln. Dintre cele cinci persoane arestate, patru au fost eliberate, o singură persoană aflându-se încă în custodia poliţiei.

 

Sursă info.

Sursă foto.

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.