IMAGINI TERIFIANTE – Un adolescent din Mehedinți a spânzurat două pisici, apoi a publicat fotografiile pe Facebook

0
386

IMAGINI TERIFIANTE  Un copil din Mehedinți a spânzurat două pisici și a postat fotografiile pe Facebook. Costi I.G., un adolescent din comuna Cujmir, județul Mehedinți, a spânzurat doi pui de pisică și a postat fotografiile pe pagina sa de Facebook, alături de mesajul “Captura mea”.

Loading...

Mai mult, acesta le-a distribuit și pe “Grupul Pisicarilor”, o pagină virtuală a iubitorilor de feline. Imediat, administratorii paginii au făcut mai multe plângeri către autorități, în acest caz. Reclamație la Inspectoratul Județean de Poliție (IJP) Mehedinți:

Domnule Comandant,

Va aduc la cunoștință că în data de 04.09.2017 s-a petrecut următorul fapt: persoana Costinel I.G., din sat Aurora, comună Cujmir, Mehedinți a făcut un autodenunț pe Facebook în grupul de Facebook denumit Grupul Pisicarilor în care a arătat cum a ucis doi pui de pisică prin sugrumare. Această faptă se încadrează la art. 6 aliniatul a din legea de protecție a animalelor 205/2004 modificată și completată de legea 9/2008. În conformitate cu art. 25 art 1 a din legea menționată anterior această faptă se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă. Va atașez o arhivă cu capturile de ecran care arată faptă. Va rog să luați de urgență măsurile care se impun.

Va mulțumesc.

Citește continuarea, AICI.

Sursă foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.