HOȚI DE PĂDURE – Amenzi de 6.000 lei și peste 86 metri cubi de material lemnos confiscat de poliţişti

0
339

În urma unor acţiuni organizate ieri pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, poliţiştii din Leordina şi Suciu de Sus au aplicat trei sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.000 de lei şi au confiscat peste 86 mc de material lemnos. 

Ieri, 09 septembrie, în cadrul activităţilor desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, poliţiştii din Leordina au efectuat un control la o societate comercială din Poienile de sub Munte, care are ca obiect de lucru prelucrarea materialului lemnos.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat două sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.000 de lei şi au confiscat peste 66 mc de material lemnos, care a fost predat în custodie Ocolului Silvic Poieni.

Tot ieri, poliţiştii din Suciu de Sus care acţionau pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere pe raza de competenţă, au depistat în trafic, pe DJ 171 A, un autovehicul care transporta material lemnos, de esenţă fag.

La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 53 de ani, domiciliat în comuna Floreşti, judeţul Cluj, care nu a putut prezenta actele de însoţire a lemnului transportat. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos, 20.9 mc, a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Groşii Ţibleşului.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.