HOŢI DE ALCOOL ÎN ITALIA – Cum fură românii băutură din supermarket

0
680

HOŢI DE ALCOOL În data de 15 februarie, un grup de români a dat o lovitură într-un supermarket din Olbia – Italia, furând circa zece sticle de băuturi alcoolice de marcă, scrie Gazeta Românească.

HOŢI DE ALCOOL Hoții au fost identificați datorită imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere și au fost denunțați. Este vorba de tineri de naționalitate română cu vârstele între 20 și 22 de ani.

Agenții au intervenit la câteva minute după furt și au urmărit mișcările bandei.

Pentru anchetă a fost determinant numărul de înmatriculare al mașinii cu care circulau aceștia, sosită cu două zile înainte în portul din Olbia, Sardinia.

Probabil banda venise în oraș cu intenția clară de a pune la cale furturi cu repetiție și a pleca apoi către pensinsulă. Însă ceva nu a mers bine.

Sâmbătă 18 februarie, polițiștii au arestat trei dintre cei cinci hoți, la apel lipsind cuplul care în video se vede că a intrat ultimul în acțiune. Cei doi sunt căutați.

Cei trei arestați nu au făcut nicio declarație privind posibila vânzare a băuturilor alcoolice pe piața neagră. Ei au fost eliberați și sunt cercetați în stare de libertate la dispoziția autorităților judiciare.

Două zile mai târziu, pe 17 februarie, un alt grup de români a furat produse similare din același magazin.

În cel de-al doilea video sunt surprinse trei persoane, care ulterior au fost reținute și identificate. Au venit să fure în familie: mama, fiica și ginerele.

Mai jos cele două filmări

“Banda dell’alcol” assalta il Simply Market. Rubate bottiglie di superalcolici. from Olbianova on Vimeo.

Secondo furto di liquori al Simply Market. Beccati i ladri: mamma, figlia e genero. from Olbianova on Vimeo.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.