HOȚ DE TELEFOANE, CERCETAT – Un băimărean de 18 ani a fost prins de polițiști

0
390
Foto: Radio Cluj

HOȚ DE TELEFOANE, CERCETAT  Smartphone-urile sunt în continuare bunuri ţintite de hoţi. Sesizările înregistrate de poliţişti relevă faptul că telefoane mobile sunt sustrase atât în locurile publice, aglomerate, dar şi din locuinţele ale căror proprietari ignoră măsurile minime de asigurare a căilor de acces. Poliţiştii iau măsuri de fiecare dată când sunt sesizaţi cu privire la furtul unui astfel de bun. Spre exemplu şi ieri, 12 noiembrie, au identificat un tânăr care avea astfel de îndeletniciri infracţionale.

Furtul a fost sesizat la data de 26 octombrie. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au constatat că persoane necunoscute au profitat de faptul că uşa de acces a unui imobil situat pe bulevardul Unirii din Baia Mare a fost lăsată deschisă şi neasigurată şi au sustras un telefon mobil în valoare de 1000 lei.

Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii au dus la identificarea unui tânăr de 18 ani, din Baia Mare, bănuit de comiterea faptei. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia, urmând ca la finalizarea lor să dispună măsuri legale.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.