HOROSCOP ZILNIC – Află ce îţi rezervă astrele pentru luni, 4 decembrie

0
404

Berbec
De voi depinde bunul mers al lucrurilor într-o afacere cu mai mulţi parteneri. Este vorba despre un plan bazat pe un hobby pe care vreţi să-l fructificaţi.

Taur
Se impune să vă relaxaţi, în primul rând psihic, pentru că vă confruntați cu nişte probleme delicate de sănătate. Vulnerabilitate maximă la inima.

Gemeni
Perioada aceasta e deosebit de favorabilă pentru colaborări de orice natură. E posibil să primiți o veste bună de la cineva apropiat.

Rac
Azi începeţi o nouă activitate nouă legată de profesie. E nevoie de mai mult optimism şi ar trebui să lăsaţi în urmă eventualele capricii.

Leu
Cu puţină pricepere veţi reuşi să treceţi peste un moment mai neplăcut. Sub aparentul dezavantaj vă aşteaptă un nou început cât se poate de bun.

Fecioară
Încercaţi să înţelegeţi sensul evenimentelor dincolo de aparenţe. Din orgoliu însă vă cantonaţi prea mult în aspecte fără importantă reală.

Balanţă
Risc de conflict cu şeful ierarhic pe o diferenţă de opinie. Deşi aveţi dreptate profesional, amintiţi-vă că sunteţi plătiti să executaţi ce decide el .

Scorpion
Dacă alegeţi să vă îngropaţi în muncă, veţi reuşi să zdruncinaţi relaţia de familie. Mai bine relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de cei dragi.

 

Săgetător

V-aţi luat pe umeri nişte responsabilităţi care s-ar putea să vă depaşească în acest moment. Ar fi bine să vă recunoşteţi limitele şi să vă acceptaţi poziţia de novice.

Capricorn
Nici un eveniment neaşteptat nu ar trebui să vă tulbure ziua. Chiar reuşiţi să rămâneţi concentrat la maxim şi eficient pe toată durata ei.

Vărsător
Dacă sunteţi decis pentru o investiţie mai serioasă,gen o puteţi face fără probleme. Aveţi inspiraţie în afaceri şi reuşiţi să va orientati spre alegeri avantajoase.

Peşti
Este posibil să reapară nişte probleme de sănătate care v-au mai dat de furcă în trecut. De data aceasta astrele vă recomadă să le trataţi mult mai serios.

Sursa info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.