HOROSCOP – Vezi ce îți prezic astrele pentru ziua de azi, 28 aprilie

0
308

HOROSCOP pentru vineri, 28 aprilie 2017. Azi începe o nouă etapă din existența ta! Zodiile pentru care viața capătă un alt sens:

Berbec
Este o zi specială, în care vei începe să faci o selecție foarte utilă a preocupărilor care merită să primească atenția ta și a celor pe care va trebui să le abandonezi.

Taur
Ziua anunță începutul unei retrageri strategice în interiorul familiei, în sfera intimă, fie sub presiunea evenimentelor, fie din dorința de a te regăsi acolo unde te recunoști cel mai bine.

Gemeni
Începi să-ți diversifici preocupările. Crește numărul deplasărilor pe care le faci de plăcere, dar și al celor care au un scop practic, secundar, important pentru planurile de viitor.

Rac
Începând de astăzi, ai putea deveni principala sursă de îndoială legată de valoarea personală, de aprecierea de care te bucuri. Bineînțeles că poți alege să devii mai încrezător în sine.

Leu
Ziua reprezintă debutul unei perioade esențiale pentru evoluția ta viitoare. Te vei concentra asupra propriei persoane pentru a te șlefui, a te îmbunătăți și a-ți descoperi noi calități.

Fecioară
Scade presiunea – pe care chiar tu o puneai pe umerii proprii – de a te apropia cât mai mult de perfecțiunea mult dorită. Rezultatele eforturilor depuse nu vor întârzia să apară.

Balanță
Vei fi din ce în ce mai atras de un nou grup de oameni, cu preocupări pe care ți le dorești și tu. Acest lucru va atrage o serie de schimbări în viața ta.

Scorpion
Va trebui să începi să-ți asumi noi și noi responsabilități atât la serviciu, cât și în familie. Acestea sunt, cu siguranță, pe măsura posibilităților tale.

Săgetător
Azi începe o nouă etapă din existența ta, una dominată de un proces de perfecționare pe care l-ai dorit mult timp. Vei avea la îndemână toate instrumentele necesare.

Capricorn
Va trebui să dedici mai mult timp administrării unor bunuri pe care le deții împreună cu alții, a unor sume de bani sau a altor resurse. Este o dovadă de încredere.

Vărsător
Relațiile devin cel mai bun indiciu al progresului sau al regresului, în funcție de alegerile pe care le vei face. Partenerii sunt cei mai buni dascăli ai tăi.

Pești
Va trebui să acorzi din ce în mai multă atenție muncii, stilului de viață asociat cu aceasta și felului în care te raportezi la contextul profesional.

 

Sursă info.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.