HOROSCOP – Ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru vineri, 2 iunie

0
182

HOROSCOP Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 2 iunie 2017. 

Berbec

Vrei să faci doar ceea ce îţi face plăcere, aşa că pui la cale o mică escapadă cu cei apropiaţi. Problema apare când va trebui să decideţi încotro veţi merge, unii vor la munte, alţii – la mare.

Taur

Eşti decis să faci ceva ce aveai de gând încă de la începutul primăverii, însă nu ai avut timp. Profită de zilele astea şi apucă-te de treaba. Deja după primele rezultate vei avea mari satisfacţii.

Gemeni

Nu scapi de câteva reproşuri din cauză că nu ai făcut tot ceea ce trebuia atunci când te-a rugat cineva din familie. Asigură-te că termini cu bine cu toate, iar data viitoare ai grijă să nu ajungi într-o situaţie similară.

Rac

După multă aşteptare şi emoţii, primeşti veşti bune în ceea ce priveşte un nou proiect pe care vrei să-l începi. Eşti foarte mulţumit şi te simţi uşurat, dar ştii bine că de abia acum începe munca.

Leu

Un eveniment important care urmează să aibă loc în familie peste scurt timp îţi captează întreaga atenţie. Ai multe sarcini de îndeplinit şi ai senzaţia că nu mai este timp. Ia o pauză de două-trei zile şi relaxează-te. Apoi, apucă-te de treabă.

Fecioară

Începi luna iunie cu o stare foarte bună. Îi atragi cu felul tău de a fi pe toţi cei din jur şi te uimeşte uşurinţa cu care poţi lega nişte prietenii. Ai grijă la nişte aspecte de ordin financiar, ţi s-a cam golit contul…

Balanţă

Dacă vrei să faci câteva schimbări în viaţa ta, începe cu tine, nu cu ceilalţi. Nu ar strica să fii mai atent la stilul de viaţă: ce mănânci, cât dormi şi dacă faci destulă mişcare. Apoi, poţi să ieşi şi la cumpărături să-ţi mai înnoieşti garderoba.

Scorpion

Primele zile ale lunii vor fi tihnite, dar aşteaptă-te, apoi, la ceva mai multă muncă. Deşi vara te „ispiteşte” deja, nu-ţi neglija proiectele începute. Oricum, nu mai e mult până la concediu.

Săgetător

Te aşteaptă nişte treburi la job pe care eşti presat să le finalizezi urgent. Gândeşte-te de pe acum la o soluţie ca să nu stai ore în şir după program.

Capricorn

Eşti foarte practic în această perioadă şi reuşeşti să rezolvi multe în timp record: acasă, în jurul casei, la muncă. Chiar şi partenerul rămâne surprins de implicarea ta. Măcar aşa poţi stă liniştit o vreme.

Vărsător

Zilele astea vei avea câteva surprize de ordin financiar. Nu te aşteptai ca lucrurile să evolueze chiar aşa. Acum că se întâmplă acest lucru te poţi gândi deja la următorul pas.

Peşti

Eşti cam încordat. Îţi pui prea multe întrebări în loc să iei totul aşa cum vine. Urmează câteva zile în care o să stai mai mult timp cu partenerul de viaţă. Vă lipseau asemenea momente.

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.